nieuws
13 feb 2020

Het volk der introverten

project

Beste Kunstportaal, 

Mirthe Dokter, Arnhemmer, beeldend kunstenaar en theatermaker, maakt een heel groot introvert volk tijdens de nieuwe tentoonstelling City Life van Museum Arnhem in De Kerk. Daarvoor heeft ze tussen 8 februari en 17 mei 2020 extra handen nodig, want zoiets kun je niet alleen.

Mirthe nodigt daarom mensen vanuit alle hoeken en gaten van Arnhem uit om samen hoofdjes te kleien. Ook jij hoort daarbij! 
Tijdens het kleien denken we samen na over de vraag: Wat is introvert zijn voor jou? In de boetseerwagen is iedereen welkom en nemen we de tijd voor elkaar. We zullen gedurende een uur van een hompje klei een hoofdje maken. Een hoofdje met gesloten ogen, want het Volk der Introverten kijkt naar binnen, daar waar het introverte in ons woont.

Jouw gekleide hoofd
je wordt onderdeel van de tentoonstelling in De Kerk. Hiermee wil Mirthe de zichtbaarheid van ‘de ongeziene mens’ in de samenleving vergroten. Als dank voor jouw bijdrage krijg je een medaillon van klei, een piepklein souvenir gemaakt door Mirthe, als bewijs dat jij onderdeel bent geworden van ‘het Volk der Introverten’.
 
Je bent in de boetseerwagen in goede handen, net als de klei in de jouwe. Mirthe heet je welkom! Wil je meer informatie, mail gerust naar 
info@museumarnhem.nl

 
Hartelijke groet en tot ziens!

 

Mirthe Dokter en Team Museum Arnhem

 

8 april gaan we, Kunstportaal, gezamenlijk meedoen aan dit project, schrijf je in (zie in de kantine formulier)