nieuws
13 feb 2020

Het volk der introverten

project

 


Mirthe Dokter, Arnhemmer, beeldend kunstenaar en theatermaker, maakt een heel groot introvert volk tijdens de nieuwe tentoonstelling City Life van Museum Arnhem in De Kerk

Mirthe nodigt daarom mensen vanuit alle hoeken en gaten van Arnhem uit om samen hoofdjes te kleien. Ook jij hoort daarbij! 
Tijdens het kleien denken we samen na over de vraag: Wat is introvert zijn voor jou? In de boetseerwagen is iedereen welkom en nemen we de tijd voor elkaar. We zullen gedurende een uur van een hompje klei een hoofdje maken. Een hoofdje met gesloten ogen, want het Volk der Introverten kijkt naar binnen, daar waar het introverte in ons woont.

Jouw gekleide hoofd
je wordt onderdeel van de tentoonstelling in De Kerk. Hiermee wil Mirthe de zichtbaarheid van ‘de ongeziene mens’ in de samenleving vergroten. Als dank voor jouw bijdrage krijg je een medaillon van klei, een piepklein souvenir gemaakt door Mirthe, als bewijs dat jij onderdeel bent geworden van ‘het Volk der Introverten’.

 

Wil je meedoen? Geef je dan op via l.vandeneertwegh@ribwavv.nl, Lynke brengt je dan in contact met Mirthe, zij komt dan klei en instructies brengen 
 

Hartelijke groet en tot ziens!

 

Mirthe Dokter en Team Museum Arnhem