Thumbnail
biografie

@nsie

@nsie

Soms is wat je op het eerste gezicht ziet niet het daadwerkelijke, dat geldt zowel in haar werk als in haar als persoon.

 

@nsie heeft zich na haar opleiding Sociaal Juridisch gestort op het ondersteunen van mensen met hun financiën. Dat de ambitie tekenen er nog in zat was ze vergeten. Ooit in Havo 4 in 1994, 50 jaar na de oorlog werd haar tekening geplaatst op het boekje wat de inwoners van Arnhem kregen. Daarna heeft ze zich gestort op de cijfertjes, ook een vorm van creativiteit. Totdat ze tijdens de invulling van haar vrije tijd, dagbesteding ging doen op kunstportaal vanwege arbeidsongeschiktheid door haar CPTSS. Naast haar interesses wat nog steeds bij sociale zekerheid ligt, en nog steeds mensen ondersteunt als mantelzorgster vind ze tekenen/ schilderen en teksten maken een vorm van ruimte creëeren in haar hoofd. Ze is vooruitgegaan en gaat uitdagingen in haar werk niet uit de weg en zijn het vaak toch de achterliggende zaken, hetzij bewust of onbewust en associaties uit het heden en verleden. Het uiten en verwoorden door haar werk is de vorm van haar kwetsbaarheden.

Kunstportaal geeft haar deze ruimte en is erg belangrijk om even weg te zijn uit de omgeving en haar creativiteit de vrije loop te geven en wil nog veel leren zoals perspectief, waar ze geen bal van snapt.  Wat het voor haar een fijne plek maakt iedereen mag zijn wie hij/zij is en de begeleiding is prettig, ervaren en samen met de mensen (bezoekers) en het team maakt het tot een goede plek waar ruimte is voor creativiteit, ontwikkeling, ontplooiing en niet te vergeten gezelligheid.